Tuomarina ollut Juha Putkonen debytoi cavakehää Lahden kansainvälisessä koiranäyttelyssä eilen 26.5. Aikaisemmissa epävirallisissa pentunäyttelyissä Roosa ja Ella on pärjännyt hienosti tällä tuomarilla ja odotukset näyttelyä kohtaan oli ehkä liian korkealla.

Molemmat kasvattajat olivat poissa, joten minulle lankesi molempien koirien kehään vieminen. Ennen Ellan kehää olin pyörähtämässä parasuros kehässä erään ihanan uroksen kanssa ja kaikki suijui hyvin. Mutta...

Kaikki meni hyvin kunnes oli aika tuoda Ella esiin. Ellaa tuodessa kehään sydän löi 150 ja armoton migreeni meinas iskeä. Lopulta Ella seikkaili kehässä koiraystäväni Jonnan viemänä.

Ellaa ei Lahdessa kiinnostanut esiintyminen vaan maassa oli paljon mukavempia juttuja. Myös remmissä olo tuntui ahdistavan Ellaa. 

Roosan vuoro kehässä koitti Avoimessa luokassa. Roosa tepasteli reippaasti Mariannen viemänä. Roosa heilutti häntäänsä ja oli iloinen mutta tuomarin mielestä liian rauhallinen.Viaton

Roosaa tai Ellaa ei nyt sitten valittukkaan näyttelyn kauneimmaksi Silmänisku. Mutta Vilman ja Iidan mielestä Koiramme oli kyllä taas kerrran täydellisiä ja kehän kauneimpia.

 

Suurkiitos niille henkilöille, (Jonna ja Marianne) jotka pelastivat jälleen kerran  minut sillä kehässähän ei taaskaan nähty meikäläistä omien koirien kanssa. Oliskohan kyseessä jo "asenne vamma"?

 

PS. Ella toi tänään kiitoksesksi ihanasta eilispäivästä 15cm pitkän metsähiirulaisen sisälle. Minä sitten pyysin kauniisti pudottamaan saaliin eteisen lattialle mistä uusi karvapesä päätyi kompostiin. Cool