Roosa pääsi ensimmäistä kertaa kokeilemaan kisatunnelmaa agilityradalla. Roosa oli rentona, ihmetteli vain miksi radan reunalla on niin paljon väkeä ja noita isompiakin koiria. Ohjaaja eli minä taas olin hermona ja leposykekin taisi olla lähempänä 80 kuin 50. Alkulämmittelyssä käytiin tekemässä pieni lenkki ja leikittiin vinkuhiirellä ennen starttia.

Startissa Roosisi oli niin tohkeissaan että halusi heti kirmaista radalle. Hianon alun jälkeen tummansininen putki oli kovin ikävä. Roosa ei liiku pimeässä joten eipä tuon mustan/tumman putken sisään parantunut mennä ihan ensikomennolla. Siitä siis viisi virhepistettä. Loppurata meni mainiosti puomi, muuri, uusi putki ja paljon paljon hyppyjä. Aivan viimeisimpänä esteenä oli pussi. Sitä pelkäsin kovasti sillä en muista koska viimeksi kyseistä estettä olisi menty Roosan kanssa. Kaikki meni kuitenkin hianosti, koira sujahti pussista läpi ja aivan turha jännittäminen oli tipotiessään. Mahtava kokemus joka onnistui lähes täydellisesti.

Ihanne aikaa ei kyseisellä radalla ollut. Meidän aika oli 44 sekunttia ja esteitä radalla taisi olla 17 tai 18. Hitaasti mutta varmasti siis