Pinni pienokainen muutti meille 6.7.2010. Pinni valloitti koko perheen sydämet ja pikkuhiljaa ehkä myös Roosan ja Ellan. Pinni on kova tyttö syömään, nukkumaan ja leikkimään. Se syö kaiken mitä tulee eteen joten on syytä taas kerätä matot lattiasta pois ja kaikki mikä nyt sattuisi pieneen suuhun sopimaan. Onneksi myös ruoka maistuu Pinnille mainiosti, pitää vain vahtia sen syömistä, koska se kestään niin kauan ja meidän ahmatti Roosa mamma tuppaa syömään aina kaikki jämät. Roosa onkin tuumannut että pitäähän jonkun hoitaa jätehuolto. Ellakin on todennut että nyt viimeistään pitää tarkkailla ruokakupin tilannetta koska se asetetaan esille ja mitä sinne laitetaan (aina samaa nappulaa, pah) sillä jos Ella ei ole tarkkana Roosis tai pikku Pinni ovat kilvan kupilla.

Pinni muutti Elfstonen kennelistä missä se oli saanut jo tovin kasvaa ja varttua. Sillä oli paljon leikkikavereita Metsäkansassa, mutta onneksi täälläkin oli vastassa heti kaksi lieroa. Näin oli tuttua ja turvallista kotiutua uuteen ympäristöön.

Ensimmäinen päivä menikin tutustuessa uuteen kotiin, mutta tuli siinä samalla karattua naapurin isoa Bella-labbistakin katsomaan. Karkaaminen oli oikein mukavaa varsinkin huudettaessa kotiinpäin palkaksi sai kivan herkkupalan. Ensimmäinen päivä oli niin raskas, että yksi ruoka jäi syömättä. Pinni oli niin kovin väsynyt päivän tapahtumiin, että nukahti kesken illan. Yllätykseksi Pinni nukkui aamulla myös pitkään ja oli ihan mentävä katsomaan että eikö häkissä ollenkaan aijota herätä. Kolme iloista karvapalloa heräili ja venytteli itsensä heti ulkoilemaan. Ulkoilun jälkeen naposteltiin maittava aamupala ja niin se päivä lähti käyntiin. 

Pinni on melkoinen epeli! Vauhtia riittää ja Roosa-mamman on kyllä myönnettävä että ei sitä kerkiä hoitamaan kun se koko ajan juoksee. Ella on yrittänyt vähän jo leikkiä mutta Ellankin on ihan ihmeissään Pienokaisen vauhdista. Toiveissa olisikin josko tästä tulisi se kaivattu "agilitytykki"

Nyt saammekin siis seurata Roosan, Ellan ja Pinnin Elämää Tampereen Teiskossa!

 

Pinni on kova neito järsimään luita