Tammikuu on jo pitkällä ja blokin kirjoittaminen on hieman jäänyt vähemmälle. Kävin kaikkien neljän koiran kanssa mökillä, missä lunta ei ollut likikään niin paljon kuin täällä kotona. Mukavaa mökillä kyllä oli. Niin rauhallista ja sai vain antaa aikaa itselleen ja rakkaille pienille karvakasoille.

Lenkkeillä en hirmuisesti pystynyt, sillä nilkkani murtui jouluaamuna. Koirat saivatkin hyvää vierihoitoa ja vapaana juoksentelua mökin pihassa. Myös pienillä hida kävely lenkeillä kävimme, mikä tekee hyvää koiran lihaksistolle. Tällöin koira ottaa tarkasti joka askeleen eli käyttää kaikkia jalkoja tasapuolisesti liikkeessä.

 

 

Koirista on tullut aika hyviä reissaajia. Vain tullessa takaisin Siiri oksensi autoon. Siirillä taisi olla masu sekaisin edellisen illan ähkysyönnin jälkeen

 

Siiri on muutenkin sellainen joka paikan tunkeilija ja kaiken maistelija, että ei ihme vaikka välillä kupu vähän ilmoittaakin itsestään.  Siiristä on tullut aikas epeli! Kun Siiri tuli perheeseemme se oli hyvin hyvin varautunut ja ujo. Siiri tuli usein jalkojen väliin nyhjöttään koska jänisti niin kovasti. Nyt ei uskoisi että sellainen herkkä puolikin koirasta löytyy.

Siiri on meidän perheen ehdoton RIIVIÖ.

Se aiheuttaa aina sekamelskaa muissa koirissa ja tunkee joka paikkaan päänsä ensimmäisenä. Siiri onkin päätetty viedä ”tapakasvatus” kurssille heti keväällä kun sellainen järjestetään.