Elokuu on jo yli puolenvälin ja lupaamani agilitylupaus alkaa läheneen valmistumistaan :) "Hildan kepit"

Hilda on siis edennyt hienosti. Kepit alkavat sujumaan ja kohta, kohta on sen aika, että ilmottautuminen agikisaan voi alkaa. Näyttelyissä ei olla käyty, sillä kukaan koira ei ole oikeen näyttelykuntoinen. Ehkä Siiri olisi ihana viedä kehään, mutta koska englantilaiset tuomarit eivät siitä pitäneet jätän tämän kesän kaikki näyttelyt väliin. Ehkä talvella voisi viedä mammamurusta (Roosa) kehään kun rouva veteraaniikään pääsee.

Agilityssä muut koirat vain höntsää! Roosa olisi ihan pätevä, mutta niin hidas ;) Ellan rakenne ei kestä (selkä) Pinni on hiemna merkkejä antanut reipastumisesta. Pinni suorittaa jo puomin, mutta varmuus puuttuu vielä tekemisestä. Toisaalta Pinni kiipee vaikka kuuhun kunhan namipala vain on palkkiona. Siiri on aksannut myös jonkin verran, mutta Siirin laji on selvästi toko. Siirin muisti on niin hyvä, mutta lyhyt ;) 

Koirahieronnan puolella sujuu hienosti. Parasta, ehkä on kun asiakkaan koira menestyy omassa lajissaan ja tiedän tehneeni hyviä ratkasuja koiran hieronnan suhteen. Menestystä asiaakiden kanssa on tullut mm. näyttelykoirissa, agilityssä sekä tokossa. Muutama menestynyt vinttikoirakin tuli taannoin hierottua, vaikka niitä en jäsenrekisteriini vakituisesti ota. Oma osaamiseni keskittyy tokon, agilityn ja näyttelykoirien hierontaan. Koen itseni näiden lajiosa-alueiden asiantuntijaksi ja pystyn parhaiten auttamaan näitä lajeja harrastavia koiria.