Maaliskuu ja talven aikana ei ole tapahtunut muuta kuin tätä normaalia koirankarvaelämää. Hilda on edennyt agilityssä ja startannut muutaman kerran tuloksia kuitenkaan saamatta ;) Ensi viikolla olisi taas oman seuran kisat missä Hilda starttaa kaksi agirataa. Toivotaan että ohjaaja pysyy ruodussa ja järjestyksessä sillä Hilda kyllä osaa mutta ohjaaja saattaapi tehdä muutaman virheen ja koira kun ei kauheesti anteeksi anna ohjaustani niin odotettavissa ei ole mitään huimaa tulosta. Odotan kuitenkin innolla että joanain päivää saisi nostettua Hltsun luokassa toiseen jopa kolmanteen. Vauhtiahan tältä karvakorvalta ei puutu. Yhteistyö onkin se pointti!

Roosamamma on mainiossa kunnossa. Ruoka maistuu ja tällähetkellä on sellainen tilanne että ruokatynnyri pitää visiinki nostaa korkealle säilytykseen sillä mammahan osaa kaikki temput ihan itse kun ruoasta on kyse. Kaikki saavit sun muut systeemit mamma saa auki yks kaks vaan ja vatsa voi hyvin tämän jälkeen...

Ellalla on pientä allergiaa ja sitä ollaan jo pidemmän aikaa yritetty selättää tuloksetta. Välillä ollaan parempaan suuntaan menossa, mutta taas kutina alkaa. Ruokavaliota ollaan muutettu yksinkertasempaan ja ollaan kokeiltu jopa raakaruokintaakin mutta tuloksetta. Tällä hetkellä kaikki koirat syövät viljatonta Acana ja missä osalla porukasta on jauhelihaa seassa. jauhelihana on yleensä hirven lihaa, mutta toisinan nautaa tai kanaa. Ellan ongelma vain on se että se ei suostu juurikaan syömään mitään raakaa.

Pinni ja Siiri porskuttaa samaan tahtiin kuin ennenkin. Iloisina hännänheiluttajina jotka ovat aina valmiina lenkkeileen. Automatkailusta Pinni ei pidä mutta ei se pahoivoimaankaan ole koskaan autossa alkanut.

Koirat%20yhdess%C3%A4%2011.2014.jpg

Kuvassa vasemmalta oikealle Pinni, Roosa, Siiri, Hilda ja Ella