Pikkuiset koiramme sairastavat aina sillointällöin ja siksi on syytä poiketa lääkärin pöydällä. Tälläkertaa oli varattu molemmille haukuille aika tutulle lääkärille joka on aijemminkin tarkastanut Roosiksen ja Elluskan.

Roosalle tehtiin tiineysultra missä selvisi että on syytä tarkistaa vielä ensiviikolla uudelleen mitä karvaisen masun alta löytyy. Vielä joudumme siis jännittämään onko maailmaan tulossa lisää pieniä blenheimpentusia. 

Ellalta kuunneltiin sydän joka pumppasi erinomaiseti. Myös polvet olivat erinomaiset. Silmissä oli pientä muutosta, mutta lääkäri kertoi, että se ei koskaan tule haittaamaan Ellan elämää.

Ellalle tehtiin myös röntgen tutkimus. Ellan selkäranka kuvattiin, jotta voimme jatkaa agilityä. Tällä tutkimuksella varmistettiin ettei Ellalla ole mitään vikaa selkärangassa. Ella todettiin täysin terveeksi luustokuvissa ja nyt voimme hyvin mielin jatkaa kehässä sekoilua (?).

Ellalta löytyi myös korvatulehdus mihinkä saatiin tippja. Ella antaakin laittaa tipat oikein hienosti. Tuntuu tietävän että näillä paranee. 

Ella täytyi nukuttaa röntgeniä varten ja se aiheutti kotosalla lievää hämmenystä. Ihana Elluska oli kokopäivän niin rauhallinen että tuntui kuin olisi asustanut väärässä huushollissa. Normaalistihan Ella on aina ensimmäisenä paikassa kun paikassa. Nyt koiruus täyti nostaa ylös makoilemasta, kantaa ulos asioilleen ja nostaa takaisin sisälle koska on portaita sisäänkäynnissä. Oli oltava tarkkana ettei Ella satuttaisi itseään tuollaisessa kunnossa. Seuraavana aamuna häkistä kurkisti kuitenkin taas se iloinen pähkinäsilmä Ella joka oli taas touhua täynnä ja menossa napuria tervehtimään.