Auto starttasi lauantaiaamuna kohti mökkiä. Mukana Vilma, minä sekä neljä koiraa. Matka on pitkä. Yhteensä noin 830 kilometriä, joten matkaan kuluu lähes koko päivä. Lisäksi navigaattorini on "hukkateillä" joten Pohjanmaalla tuli muutama ylimääräinen kilometri ajettua harhaan.

Matka sujui hienosti. Roosa ja Ella ovat jo konkareita lapinmatkaajia, mutta Siirille matka oli ensimmäinen. Pinni pääsi reissuun toista kertaa. Siirin mielestä matkanteko ei niin kovin kivaa ollut sillä metallisessa häkissä, mikä oli takakontissa ei mahtunut leikkimään eikä juoksemaan. Siiri sai matkan ajaksi Pinnin kaverikseen kun taas Roosis matkusti Elluskan kanssa samassa häkissä. 

Matkalla pysähdyttiin lenkittään koiria mutta reissaaminen oli niin jänskää puuhaa ettei sitä nyt ihan jokapuolelle uskalla merkkejä jättää. Ruokakaan ei oikein autossa maistunut mutta perille päästiin ja hengissä.

Muutama kuva tuli otettua kun olimme Vilman kanssa tunturissa ulkoiluttamassa haukkuja!

 

Siirtymärinne kutoselta seiskalle

 

Ella lumen valtakunnassa

 

Yhteinen kätkö

 

Siiri, pieni aropupu

Loppujen lopuksi Siirillä niinkuin muillakin koirilla on tunturissa älyttömän hauskaa. Saa laskea mäkeä pää edellä, pöyhiä ja syödä lunta, juosta mäkeä edestakas ja nauttia luonnon rauhasta.