Tietty paras kuukausi vuodesta

Päätin syksyllä hakea koirahierojakouluun ja mitä kummaa siellä nyt taas toteutetaan haaveita. Se on niin ihanaa kun saa peuhata koirien kanssa. Koirahierojan ammattitutkinnosta opisekelevasta emännästä nauttivat nyt sitten omat ja vieraitten koirat. Lähdin ihan huvikseni opiskelemaan eläinten anatomiaa ja fysiologiaa (pikakurssilla). Mutta tuntuu että tämä olis alue jossa saattaisin loppuelämäni viihtyä. Saahan pidellä niitä Eläimiä käsissä joista niin kovasti tykkään. 

Koirien kanssa nyt syksyllä ollaan puuhasteltu agilityn ja tokon puolella. Roosa, Ella ja Pinni agiliitää ja Pinni + Siiri tokoilee. Pinni opettelee esteitä hieman epätoivoisesti, mutta ehkä me vielä joskus yllätämme itsemme. Roos olisi toisinaan valmis kisaankin, mutta toisinaan se huomaa miten kauniilta näyttää ja jää valokuvattavaksi esteen päälle istuen maaten tai seisten. Vauhti ei meillä päätä huimaa eikä se niin tärkeää ole. Meillä on vaan mukava yhdessä oloa ja kiva reenaaminen. Ellakin välillä vähän innostuu, mutta moottorista ei löydy kuin kaksi vaihdetta. Yksi on kävely, kaksi on hidas ravi. Kolmas vaihde olis täyttä ravia tuulta päin. Mutta tosiaan se kolmas vaihde on jätetty tässä rakenneketjussa pois. 

Koirat siis nauttivat elämästä barffaamalla, lenkkeilyllä, vähän kouluttamalla ja tietty lihasten hyvinvoinnilla, (hieronnalla).